Met een leuke groep mensen op mooie locatie muziek maken! Ik kan ook workshops bij jou thuis geven of op je bedrijf, club, vereniging,...
Informeer naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!


Workshop “Maak kennis met de ukelele”

“Geen gevoel voor muziek?” Nooit een instrument bespeeld? Maar altijd eens willen proberen? Maak kennis met de ukelele! Leer in 1 avond leuke liedjes op dit hippe instrument! Instrumenten zijn aanwezig!

Donderdag 8 september, 19.30 uur:
Dorpshuis de Huchte, Buorren 23, Houtigehage
€ 22,50 .
(incl. gebruik ukelele)

Reserveren:
Reserveren: Dorpshuis de Huchte, 0611 922 180Workshop Ukelele

Is de kennismaking met de ukelele goed bevallen, leer dan in 3 avonden nieuwe akkoorden, slagjes en leuke liedjes. Instrumenten zijn aanwezig!

Donderdag 22 ,29 september, 13 oktober 19.30 uur:
Dorpshuis de Huchte, Buorren 23, Houtigehage
€ 22,50
(incl. gebruik ukelele)

Reserveren:
Dorpshuis de Huchte, 0611 922 180
Algemene Informatie

Niveau:

De workshops voor beginners zijn voor iedereen te volgen, zelfs al heb je nog nooit eerder een muziekinstrument vastgehouden, al heb je twee linker handen en denk je geen gevoel voor muziek te hebben.
Informeer voor workshop "Vervolg" en hoger wat het instapniveau is.
Voor muzikanten met wat meer ervaring zijn er natuurlijk allerlei dingen op maat, neem gerust even contact op.

Instrumenten:

Bij de workshops liggen instrumenten klaar voor gebruik voor alle deelnemers, je eigen instrument meenemen kan natuurlijk ook. Ik kan adviseren over aanschaf van een eigen instrument.

Meer informatie?

Wander van Duin
telefoon: 0614 127 762
wandervanduin@gmail.com


Privacy Disclamer

Voor het uitvoeren van mijn workshops is verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen (zoals bijvoorbeeld belastingaangifte). Daarom vraag ik bij de intake altijd om een aantal gegevens (bijvoorbeeld e-mailadres, telefoonnummer)
Persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld. Persoonsgegevens worden tot maximaal 7 jaar na het beŽindigen van de lessen bewaard.
Iedereen heeft het recht zijn persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of the laten verwijderen. Iedereen heeft het recht om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken en de toestemming om persoonsgegevens te verkrijgen in te trekken.
Als er niet zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens, heeft ieder het recht een klacht neer te leggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wander van Duin
De Barrage 33, 9285 SJ Buitenpost