Muziekles

Opgeleid tot natuurkundeleraar, ontdekte ik dat het lesgeven mij weliswaar in het bloed zit, maar dan toch beter in het vak waar mijn grote passie ligt: muziek! En dat doe ik in Buitenpost nu meer dan 25 jaar: als musicus, docent, organisator van festivals en bandcoach. Met veel enthousiasme geef ik mijn liefde voor de muziek door aan leerlingen die komen voor gitaar-, banjo-, ukelele en contrabaslessen.
Ik geef uitsluitend priveles zodat de lessen altijd aansluiten bij het niveau en de belangstelling van de leerling.

Hieronder staat wat algemene informatie. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis proefles.

Lesrooster:
Het lesrooster wordt in overleg samengesteld. Er wordt uitgegaan van prive-lessen van 30 minuten.
Bij lesuitval zal geprobeerd worden nog in dezelfde week een inhaalles te regelen. De les moet dan wel minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd. (Lessen die niet 24 van tevoren afgemeld worden moeten dus gewoon betaald worden).

Online les:
Het is ook mogelijk om on-line muziekles te volgen: in 1 op 1 lessen via de computer of tablet kun je laten zien en horen waar je mee bezig bent, krijg je nieuwe muziek op die je kunt oefenen en ga ik in op vragen, net als in een gewone les. Bladmuziek of meespeel tracks stuur ik per e-mail.

Lesgeld:
Het lesgeld bedraagt € 24,00 per les. Leerlingen onder de 21 jaar betalen een laag tarief van € 20,00.
Vijf keer per jaar stuur ik een rekening voor de gevolgde lessen. Je betaalt alleen de lessen die je volgt (dus geen vast tarief voor een bepaalde periode).

Cursusduur:
Er is geen vaste cursusduur, beginnen of stoppen met les kan op elk moment van het jaar.

Instrument huren:
Zie je op tegen de aanschaf van een instrument, informeer dan naar mogelijkheden om een instrument te huren.

Cadeaubon:
Een leuk cadeau idee: een tegoedbon voor bijvoorbeeld 2 of 5 muzieklessen. De inhoud van de lessen kan in overleg worden bepaald.

Meer informatie?
Neem gerust contact op!

telefoon: 0614 127 762 / 0511 541 048

e-mail wandervanduin@gmail.com

Privacy Disclamer

Voor het uitvoeren van mijn muziekpraktijk is verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen (zoals bijvoorbeeld belastingaangifte). Daarom vraag ik bij de intake altijd om een aantal gegevens (bijvoorbeeld adres, geboortedatum)
Persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld. Persoonsgegevens worden tot maximaal 7 jaar na het beŽindigen van de lessen bewaard.
Iedereen heeft het recht zijn persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of the laten verwijderen. Iedereen heeft het recht om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken en de toestemming om persoonsgegevens te verkrijgen in te trekken.
Als er niet zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens, heeft ieder het recht een klacht neer te leggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wander van Duin
De Barrage 33, 9285 SJ Buitenpost
0511 541 048